„Алфа-Бг“ ЕООД е специализирана фирма в сферата на електроизграждането. Създадена е от инж. Бойчо Георгиев и въплъщава неговия 25 годишен опит в тази област. Мисията на фирмата е да предлага висококачествени електро услуги на юридически и физически лица на конкурентни цени. В компетенциите на екипа ни, съставен от опитни инженери и електротехници влизат дейностите по изграждане и поддръжка на силнотокови и слаботокови електроинсталации, парково и фасадно осветление, мълниезащитни и заземителни инсталации и др.

За да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти, използваме само качествени материали и електрооборудване на доказани световни марки като Schneider, EATON, ABB, GE, Legrand, Philips, OSRAM. Имаме изградени добри партньорски взаимоотношения с големите производители и дистрибутори, като така имаме достъп до много голям асортимент от продукти на най-ниски цени. Даваме гаранция, че всички електромонтажни работи извършени от нас са на високо професионално ниво и покриват приетите съвременни стандарти и норми. Ние вярваме, че добрата подготовка на кадрите и инструментите, с които се работи са от основно значение за качеството на предлаганите електро услуги. Залагаме на най-добрата за нас марка- MAKITA.

Нашите предимства са : индивидуален подход към всеки клиент, съобразен с неговите нужди, качество и бързина на изпълнението. През годините успяхме да се наложим като марка синоним на качество и коректност, за което говорят стотиците доволни клиенти, които ни препоръчват като лоялен партньор. Наши клиенти са държавни и образователни институции, малки и средни фирми и физически лица, за които сме изпълнявали различни по големина и сложност проекти.